VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Alle disse gjør det mulig for oss å gjøre det vi liker

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

NESBYEN KOMMUNE                                                                                                                                                                       
Takket være Nesbyen kommune og grunneiere rundt Trytetjern kan vi drive med isbanekjøring. Nesbyen kommune har også støttet TIM-prosjektet vårt med driftsmidler. Dette er vårt viktigste samarbeid og vi kan ikke gjøre annet enn å skryte av kommunen!

NESBYEN BIL & MC                                                                                                                                                                                   
En stor og viktig samarbeidsparnter. Nesbyen Bil & MC hjelper til med noe så viktig som brøytebil. De er et lokalt eid verksted for bil og MC. Du kan også få kjøpe deg Segway ATV eller UTV, Tromox elektirks moped og Suzuki MC!

NMK GOL og NORGES BILSPORTFORBUND
Gjennom vårt samarbeid med NMK Gol og Norges Bilsportforbund kan vi tilby isbanekjøring på Trytetjern og drifting under Nesbyen Motorshow med FIA banegodkjenning og utstede engangslisenser og ta tekniske kontroller på bilene som kjører.

SPAREBANK 1 HALLINGDAL VALDRES & SpareBankstiftelsen Hallingdal
Dette er vår bank, som også har støttet oss med godt synlige vester til vaktene våre og brannslukkere så vi er klare om det skulle bli god varme i noen biler. I tillegg har de vinter 2023 støttet oss med prosjektmidler til TIM mekkeklubb for ungdom med 60000,-

GJENSIDIGE HALLINGDAL
Gjensidige Hallingdal har støttet oss med noe så viktig som brannslukkere, førstehjelpssett og båre! Så nå kan vi ikke bare slukke brannen, men vi kan gi deg plaster og bære deg til sikkerhet om uhellet skulle være ute.

ANTEC NORGE
Antec Norge er en stor leverandør av ekstralys, frontbøyler, siderør og mye mer til bilbransjen. Til oss har de vært gavmilde med noen sinnsykt gode hodelykter og lommelykter, så Rescueteamet vårt kan se hvor tauekroken din er på kveldskjøring og dirigering i depotet blir mye enklere.

HALLINGDAL TRYKK                                                                                                                                                                                     
Hos Hallingdal Trykk får man alltid gode produkter og enestående service. For oss lager de kjørelister, klistremerker, reklameskilter og mye mer.

YX 7-ELEVEN NESBYEN                                                                                                                                                                           YX 7-Eleven Nesbyen har latt oss ha TIM mekkeklubb for ungdom i sine lokaler sentralt i Nesbyen. TIM mekkeklubben er et fritidstilbud til ungdommen i Hallingdal som vi håper og tror vil bidra til et meget positivt ungdomsmiljø i tiden fremover.

Vi vil takke alle våre fantastiske samarbeidspartnere!