VÅRE AKTIVITETER

Og våre samarbeidspartnere som gjøre det mulig

HVORDAN FINNE FRAM?
Du finner oss langs Vassfarvegen.                                                                  Fra Nesbyen følger du skilting mot Hedalen/Trytetjern.

PARKERING
Det finnes 3 parkeringer i forskjellig størrelser rundt Trytetjern. Parkering for biltraller og trekkbiler gjøres på første parkeringen man kommer til og er skiltet. For deltagere brukes parkering ved nedkjøring og selve isen som depot.

TRYTETJERN ISBANE

ISBANEN
Vi kjører på et islagt vann, Trytetjern, på Nesbyen i Hallingdal. Her har vi arrangert isbanekjøring i over 10 år. Hovedbanen har en lengde på ca 1200 meter. MC og ATV banen har en lengde på ca 250-300 meter.

HVEM KAN KJØRE?
Isbanen er åpen for alle. For registrerte kjøretøy gjelder vegtrafikkloven, og vi tilrettelegger også for de som øvelseskjører eller bare ønsker å bli kjente med hvordan bilen oppfører seg på snø og is. Vi tar også imot drifting/gatebiler og kan også utstede engangslisenser gjennom vårt samarbeid med NMK Gol og Nprges Bilsportforbund. For MC og ATV/UTV gjelder vegtrafikkloven

SIKKERHET
Vi tar sikkerheten på alvor og sørger for god avstand mellom banen og publikum. Vaktene våre har førstehjelpskurs og vi er godt utstyrte med førstehjelpsutstyr, båre og brannslukkere. 

MAT
Det er mulgiheter for å få kjøpt både mat og drikke i kiosken på Trytetjern. Her er det også masse benker som gjør det til en flott tilskuerplass. Toalett er det også der.


FRAMTIDIGE TREFF

Nesbyen Motorshow er definitivt noe vi kommer til å fortsette med, dette ga mersmak! I tillegg planlegger vi å arrangere noen kvelder med cruising for å skape litt liv.

MERCH

Til Nesbyen Motorshow fikk vi trykket opp en del klistremerker som vi solgte og som vi kommer til å fortsette med å selge når nettbutikken er oppe å går. Der vil vi også tilby t-skjorter, gensere og kanskje noe mer. Mer info om nettbutikk kommer senere.

NESBYEN MOTORSHOW

OM TREFFET
Nesbyen Motorshow arrangerte vi for første gang lørdag 28 mai 2022 da ønsket om å utvide vinteraktivitetene våre så vi har noe også i sommerhalvåret.               
Målet med Nesbyen Motorshow er å tilby et motorshow i Hallingdal, først og fremst så alle de med fine, spennende, vanlige, sjeldne og unike kjøretøy kan få stilt de ut. I tillegg skal det være åpent for alle og vi opererer med frivillig inngangsbillett. Kiosk med mineralvann, pølser og hamburgere har vi også.

FØRSTE ÅRET
På debuttreffet kom det i overkant av 400 kjøretøy, noe som var helt overveldende! Vi estimerer mellom 1000-1500 personer innom treffet, både pølser og hamburgere fikk bein å gå på.